RESTAURANGREKRYTERING SOM GÖR SKILLNAD
16050
page-template-default,page,page-id-16050,page-child,parent-pageid-15992,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Restaurangrekrytering

Vi på Zest Food har många års erfarenhet av restaurangrekrytering. Vi rekryterar främst positioner inom restaurangkök så som kockar, kökschef, souschef, diskare, kallskänka mm. Vi kan också givetvis hjälpa till med restaurangrekrytering för front of the house med servitörer, hovmästare och bartendrar. Vi tar rekrytering på största allvar och skickar i regel alltid ut någon till er för att jobba ett provpass innan vi kan fastställa vilken kandidat vi ska rekommendera. Ibland handlar det dock om en mer akut situation och då är vi väldigt lyhörda inför det behov som ni står inför.

Restaurangrekrytering

Restaurangrekrytering som gör skillnad

 

När det kommer till rekrytering är det väldigt viktigt att hitta rätt person för rätt plats. Extra viktigt är det när det kommer till restaurangrekrytering då personen man tar in antingen ska tillaga den mat som ska serveras eller vara den som serverar maten. Oavsett är det av vikt att personen man tar in är kunnig, professionell och samarbetsvillig då det är ryktet av din restaurang som står i fokus.

 

Zest Food jobbar aktivt med att hitta den bästa kandidaten för dina behov. Vi tror starkt på att restaurangrekrytering som görs på rätt sätt och som tas på största allvar på lång sikt kan hjälpa till att lyfta din verksamhet istället för att vara en belastning och ett nödvändigt ont. Allt handlar bara om att tillsätta rätt person på rätt plats. Det är då rekrytering verkligen kan göra skillnad!

 

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig med restaurangrekrytering. Vi verkar främst inom Stockholm med omnejd, men oavsett vart ni finns så vill vi stötta er. Kontakta oss här!