Välj en erfaren och engagerad partner när du söker restaurangpersonal!
16067
page-template-default,page,page-id-16067,page-child,parent-pageid-15992,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Restaurangpersonal

Enkelheten i att hitta restaurangpersonal kan variera men att hitta bra restaurangpersonal är nästan alltid en svår utmaning. Det är svårt att hitta rätt person till rätt plats vid rätt tidpunkt. Det kan också vara svårt att förutse när man behöver tillsätta nya personer då det kan komma oväntade sjukdomar, semestrar, arbetstoppar eller andra bortfall. Att hantera den lucka som blir samtidigt som man ska hitta och tillsätta rätt person för jobbet kan vara både tidkrävande och dyr.

 

Vi på Zest Food har lång erfarenhet från restaurangbranschen och är fullt medvetna om denna svårighet. Det är därför som vi tar detta uppdrag på största allvar och alltid värnar om att våra kunder ska få den bästa personen till den lediga platsen. Vårt mål är alltså att göra bemanning av restaurangpersonal lite enklare.

Restaurangpersonal

Bemanning av restaurangpersonal – utan ekonomisk börda

 

På Zest Food jobbar vi med bemanning av restaurangpersonal på alla sätt, från akuta situationer till långsiktiga samarbeten. Oavsett vilken typ av restaurangpersonal som ni söker efter så är vi säkra på att vi kan hjälpa till. Vi är också väldigt noga med att inte bli en ekonomisk börda för våra kunder, vi satsar istället på att bli en återkommande partner.

 

Under åren har vi tillsatt allt från kockar, kökschefer och kallskänkor till servitörer, hovmästare och bartenders. Inget uppdrag är för litet, för stort, för svårt eller för akut för oss. Vi är helt enkelt rätt väg att gå när du söker restaurangpersonal.

 

Vill du veta mer om hur Zest Food kan hjälpa dig med bemanning och rekrytering av restaurangpersonal är du varmt välkommen att höra av dig. Kontakta oss här!