Restaurangbemanning med en personlig & professionell touch!
16029
page-template-default,page,page-id-16029,page-child,parent-pageid-15992,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Restaurangbemanning

Oavsett vilken typ av bemanning man behöver hjälp med är det väldigt viktigt att hitta rätt person för rätt plats. Extra viktigt är det dock när det kommer till restaurangbemanning då personen man tar in antingen ska tillaga den mat som ska serveras eller vara den som serverar maten. Oavsett är det av vikt att personen man tar in är kunnig, professionell och samarbetsvillig då det är ryktet av din restaurang som står i fokus.

 

Vi på Zest Food har många års erfarenhet av restaurangbemanning, både med att bemanna alla tänkbara positioner i köket samt för front house så som servitörer, hovmästare och bartendrar. Vi tar bemanning på största allvar som skickar i regel alltid ut någon av våra chefer till er för att jobba ett provpass innan vi kan fastställa vilken kandidat vi ska rekommendera. Ibland handlar det dock om en mer akut situation och då är vi väldigt lyhörda inför det behov som ni står inför.

Restaurangbemanning

Restaurangbemanning som fungerar!

 

Zest Food jobbar aktivt med att hitta den bästa kandidaten för dina behov. Många av våra kunder är så nöjda med vår restaurangbemanning att de tar hjälp av oss året runt. För dem är vi en helhetspartner som tar ett större ansvar för personal, ekonomi och leverans. Vi tror starkt på att bemanning som görs på rätt sätt och som tas på största allvar på lång sikt kan hjälpa till att lyfta din verksamhet istället för att vara en belastning och ett nödvändigt ont. Allt handlar bara om att tillsätta rätt person på rätt plats – något vi är stolta över att lyckas med.

 

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig med restaurangbemanning. Vi verkar främst inom Stockholm med omnejd, men oavsett vart ni finns så vill vi hjälpa er. Kontakta oss här!