Ta hjälp av en professionell partner med rekrytering för restauranger!
16061
page-template-default,page,page-id-16061,page-child,parent-pageid-15992,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Rekrytering för restauranger

När det kommer till rekrytering för er restaurang ser vi till att du får den kompetens du för tillfället saknar, oavsett om du behöver akut hjälp eller en långsiktig lösning. Vi hjälper alltså företag och individer att hitta varandra, utan att vara en ekonomisk börda för vår uppdragsgivare.

 

Ibland kan vissa restauranger ha större och mindre produktionstoppar vilket kan vara ett resultat av säsong och väder eller sjukdom, ledighet eller bortfall. En stor utmaning är då att fylla positionen med rätt person. Genom att ta hjälp av en professionell partner för att komplettera er personalstyrka säkerställer ni att ni får den hjälp som behövs.

Rekrytering för restaurang

Rekrytering för restauranger – vi gör skillnad!

 

Genom att anlita Zest Food för rekrytering till er restaurang får ni hjälp att komma i kontakt med erfaren, professionell och kunnig personal utan att behöva gå igenom den långa processen som krävs för att hitta dem. Zest Food tar hand om allt arbete, från kravspecifikation och behovsanalys till arbetade provpass och tillsatt personal. Oavsett hur era behov ser ut kommer vi att göra allt för att leverera bra personal när ni behöver den.

 

Zest Food erbjuder effektiv rekrytering som gör skillnad och som verkligen tillför värde till er verksamhet.

 

Vill ni veta mer är ni varmt välkomna att kontakta oss här!