Vi erbjuder smidig och enkelt rekrytering av kökschef!
16122
page-template-default,page,page-id-16122,page-child,parent-pageid-15992,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Rekrytering av kökschef

Att vara kock och framför allt kökschef är ett slitsamt, svårt och ibland tungt jobb där man ofta jobbar obekväma tider och i högljudda miljöer. En kökschef har som ansvar att vara arbetsledande med allt från arbetsuppgifter och planering till inköp, menyer och ekonomi. Då en kökschef ofta får axla ett stort ansvar är det av yttersta vikt att en restaurang väljer rätt person till tjänsten.

 

Det är här vi på kommer in i bilden. Vi har lång erfarenhet från restaurangbranschen och vår grundare har arbetat både som kock och kökschef i många år. På Zest Food vet vi därför vad man ska titta efter när det kommer till rekrytering av kökschef. Det gäller att hitta någon som inte bara besitter rätt kompetens utan som också passar in i den miljö som finns på restaurangen. Detta är inte alltid lätt att hitta då man ibland är i behov av att fylla positionen snabbt. Vi på Zest Food har dock många års erfarenhet från rekrytering vilket gör att vi har möjlighet att presentera rätt kandidat för rätt tjänst.

Rekrytering av kökschef

Smidig & enkel rekrytering av kökschef

 

På Zest Food är vi väldigt måna om våra kunder vilket gör att vi är noggranna i hela processen, från behovsanalys till tillsatt position. Genom att ta hjälp av oss för rekrytering av er nästa kökschef får ni smidig och effektiv hjälp att hitta rätt person. Vi är också noga med att aldrig bli en ekonomisk belastning för våra kunder. Vi tror att det är en av många anledningar till att många av våra kunder fortsätter att ta hjälp av oss.

 

Vill du veta mer om hur vi på Zest Food kan hjälpa dig med rekrytering av kökschef? Tveka inte att ta kontakt med oss så berättar vi mer. Du kan kontakta oss här!