Ta hjälp av oss på Zest Food när du ska rekrytera kockar
16113
page-template-default,page,page-id-16113,page-child,parent-pageid-15992,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Rekrytera kockar

Att jobba som kock är både slitsamt, tungt och svårt. Att jobba obekväma timmar kombinerat med en stressig och ofta högljudd miljö gör inte jobbet lättare. Det är något vi på Zest Food är fullt medvetna om då vi har lång erfarenhet från restaurangbranschen. Därför är vi noggranna och seriösa när det kommer till att rekrytera kockar. Det är svårt nog att hitta rätt person till rätt plats vid rätt tidpunkt, men att tillsätta en kock kanske är det svåraste av allt.

 

På Zest Food tar vi vårt uppdrag på största allvar. Vi är gärna med i hela processen, från behovsanalys till att jobba provpass och sedan rekommendera en passande kandidat. Vi har ett fint stall av erfarna, seriösa och flexibla kockar som vi är stolta över att tillsätta i olika positioner.

Rekrytera kockar

Rekrytera kockar på det smidigaste sättet med hjälp av oss

 

När det kommer till att rekrytera kockar är vi måna om att få det så rätt som möjligt på första försöket, annars kan det bli både en kostsam och tidskrävande historia vilket vi vill undvika. Vi tar oss inte an alla uppdrag som kommer in utan vi kan vara ganska selektiva då vi med säkerhet vill kunna presentera rätt kandidater.

 

Våra kunder är viktigast för oss och därför vill vi göra ett bra jobb. Vi är också väldigt måna om att inte vara en ekonomisk belastning för kunderna. Det ska vara ekonomiskt försvarbart att ta hjälp att rekrytera kockar via Zest Food. Det är nyckeln till att många av våra kunder återkommande tar hjälp av oss, både vid akuta situationer och för långsiktiga lösningar.

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig rekrytera kockar, tveka inte att kontakta oss här!