Effektiv bemanning för restauranger - Kontakta oss!
16056
page-template-default,page,page-id-16056,page-child,parent-pageid-15992,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Bemanning för restauranger

När det kommer till bemanning för er restaurang ser vi till att du får den kompetens du för tillfället saknar, oavsett om du behöver akut hjälp eller en långsiktig lösning. Vi hjälper alltså företag och individer att hitta varandra, utan att vara en ekonomisk börda för vår uppdragsgivare.

 

Vissa restauranger kan ha större produktionstoppar och dalar ibland vilket kan vara ett resultat av säsong och väder eller sjukdom och ledighet. En stor utmaning är då att fylla positionen med rätt person. Genom att komplettera grundstyrkan med tillfällig personal, skapar ni en flexibel organisation som alltid är anpassad efter era behov. Dessutom blir det mer kostnadseffektivt att endast ha personal på plats när ni behöver den.

Bemanning för restaurang

Effektiv bemanning för restauranger

 

Genom att anlita Zest Food för bemanning av er restaurang får ni möjlighet att komma i kontakt med erfaren, professionell och kunnig personal utan att behöva gå igenom den långa processen som krävs för att hitta dem. Vi tar hand om allt arbete, från kravspecifikation och behovsanalys till arbetade provpass och tillsatt personal. Oavsett hur era behov ser ut kommer vi att göra allt för att leverera bra personal när ni behöver den.

 

Zest Food erbjuder effektiv bemanning som tillför värde till er verksamhet.

 

Vill ni veta mer är ni varmt välkomna att kontakta oss här!