Historia | Zestfood
15626
page-template-default,page,page-id-15626,page-child,parent-pageid-15552,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Historia

Restaurangjobb

Vår grundare

Zest Food startades 2007 av Abbe Bouchtaoui som fortfarande är VD och ägare. Innan han startade Zest Food jobbade Abbe bland annat som köksmästare för Baldakingruppen (nuvarande Stureplansgruppen) och Restaurang Inferno samt kom med i White Guide med restaurangen Beluga.

En stöttande aktör

Zest Food startades i grunden som en cateringfirma, men på grund av många restaurangkollegors förfrågningar om hjälp i restaurangkök så kom företaget att utvecklades mer mot bemanning och rekrytering. Idag är Zest Food många restaurangers självklara val vid personalbrist tack vare ständigt jobb med att hålla en hög nivå på personalen samtidigt som vi är noga med att inte belasta våra kunder ekonomiskt. Genom att vara en stöttande aktör för branschen anlitar många restauranger anlitar oss året runt.

Restaurangrekrytering