Första Femman - bemanningstjänst
15457
page-template-default,page,page-id-15457,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Första femman

Första Femman

När det kommer till att ta in ny personal finns det tillfällen då kvalitén och kunskapsnivån behöver hålla en högre nivå. Vår nya tjänst erbjuder just denna kategori av restaurangpersonal; specifika tjänster där kompetens, erfarenhet och kvalitet är av högsta klass.

 

Vår nya bemanningstjänst, Första Femman, är riktad mot aktörer som inte vill chansa på kvalitet men som har ett behov av spetskompetens eller ledande roller med garanterat hög kompetens. Detta kan exempelvis vara vid extra viktiga beställningar, för att täcka upp för nyckelpersoner i verksamheten som av olika anledningar inte är på plats (ex vid sjukdom eller ledighet), under rekryteringsperioder, vid demonstration på mässor mm.

 

Första Femmans personal passar därför oavsett om du behöver hjälp akut eller vid en mer långsiktig situation.

Första femman
Restaurangbemanning

Begränsat antal medarbetare

Om denna tjänst är ett alternativ för er så bokar vi in ett inledande möte samt ett provpass för att vi ska kunna fastställa era behov. Vi kommer sedan tillsammans med er fram till hur länge ni behöver oss på plats och var behovet ligger.

 

Då det är viktigt för oss att få våra ert förtroende tar vi oss inte an alltför många kunder samtidigt. På så sätt kan vi säkerställa både kvalitet och resultat. Detta gör också att vi har ett begränsat antal medarbetare inom Första Femman.

Tjänster

För alla tjänster inom Första Femman ligger timarvodet på 450 kr/h*, ex moms.

  • Restaurangchef
  • Kökschef
  • Barchef
  • Hovmästare
  • Sommelier
  • Kockar och servis med spetskompetens

*Ett tillägg á 20 kr/h tillkommer för roller med tyngre ansvar.

Ladda ner produktblad (pdf) >>

Första femman