Bemanning inom restaurangbranschen
15582
page-template-default,page,page-id-15582,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Bemanning

Hur vi arbetar med bemanning

Zest Food har sedan 2007 bistått restaurangbranschen med den allra bästa personalen. När det kommer till bemanning så bemannar vi alla typer av roller, både back-end och front-end med allt från kockar, kallskänkor och  bagare till servis, barpersonal och runners.

 

Att anlita oss innebär att ni får erfaren och prisvärd personal som redan från början är informerad om arbetsuppgiften och det behov som finns.

För oss börjar en bokning nämligen alltid med att någon av våra ansvariga åker ut till restaurangen och jobbar ett pass för att se vad som väntar och för att sedan briefa en eller flera lämpliga arbetare om uppgiften.

 

Sedan strävar vi efter att ha samma personal på samma arbetsplats till den mån det går.

bemanning
Restaurangbemanning

Personalpriser

Kökschef/Soushef (garanterat hög nivå)

450 kr/h

Kockar (minst 5 års erfarenhet)

350 kr/h

Kockar Light (ca 3 års erfarenhet)

320 kr/h

Köksnissar (viss köksvana)

250 kr/h

Hovmästare

350 kr/h

Servis

320 kr/h

Bartender

330 kr/h

Runners

250 kr/h

Diskare

220 kr/h

Städare

220 kr/h

Roddare

220 kr/h

Ob tillkommer:

Ob1 50 kr/h

Ob2 80 kr/h

 

Vid sen avbokning eller förkortning utav pass debiteras minst 4 h

Bemanning i restaurangbranschen