Batter in a Bag - Smet på påse
15588
page-template-default,page,page-id-15588,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Batter in a Bag

Batterinabag

Smet på påse

För att servera färska bakverk och bröd varje dag krävs kunskap, utrymme och tid, något som många caféer & restauranger inte har. Batter in a Bag vänder sig därför till den som inte har möjligheten att baka allt från grunden.

 

Det Batter in a Bag erbjuder är möjligheten att komma så nära hembakat som möjligt, utan att faktiskt behöva göra allting. Våra smeter är gjorda utifrån de recept som man använder när man bakar själv och har varken konserveringsmedel eller tillsatser. Ni köper färdig smet men får själva styra utbakning, eventuell dekorering/garnering och servering.

 

Vi värnar så mycket om våra produkter att vi producerar efter behov vilket betyder att vi håller oss ifrån den massproduktion som vi vet att våra kunder också vill undvika.

Perfekt anpassad mängd

Påsarna med smet är väl anpassade efter Gastronorms standardbleck vilket förenklar ekonomin kring beställning och inventering. Då våra påsar är enkla att frysa in är de flexibla utifrån efterfrågan och behov. Ni kan alltid ha back up-påsar i frysen.
Den enda produkten som inte kommer som smet är bullarna. De är bakade med samma omsorg som med våra övriga produkter med de bästa råvarorna och levereras råa, frysta. Det enda ni behöver göra är tina, jäsa, baka av och servera.
Smetpåpåse
Batter-in-a-bag

Priser

Kladdkaka

85 kr/kg

Morotskaka

85 kr/kg

Färskostfrosting

50 kr/kg

Chocolate chip cookies

85 kr/kg

Kokostoppssmet

85 kr/kg

Chokladbollssmet

85 kr/kg

Kanel/kardemummabullar

100 kr/pkt